CO. VAN HET DE DRAADnetwerk VAN HEBEI REKING, LTD

Het Netwerk van de het schermdruk & Filternetwerk met Roestvrij staal, Polyester en Nylon Material.Screen-Drukmateriaal

Thuis

Hebei Reking Wire Mesh CO.,Ltd Fabrieksreis

Certificaten
China Hebei Reking Wire Mesh CO.,Ltd certificaten
China Hebei Reking Wire Mesh CO.,Ltd certificaten
Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

  Sinds opgericht in het jaar van 1997, is Reking ontwikkeld tot een opbrengst het veelvoudige de productiebedrijf van het draadnetwerk van één enkel netwerk van de roestvrij staaldraad, een het schermnetwerk van de polyesterdruk en het nylon netwerk van de het schermdruk veroorzaakte.

   

  Ons bedrijf dat in Shijiazhuang-stad en de installatie wordt gevestigd die in de industrieterreinstreek van heeft de Provincie van Zuidenanping het „Beroemde Land van het Draadnetwerk „van China.This-bedrijf wordt gevestigd kapitaal van 15 miljoen RMB, een landgebied van 40.000 vierkante meters, een bouwgebied van 11.000 vierkante meters en 1500 vierkante meters schone workshops van 1W Gread geregistreerd.

   

  Over meer dan 20 jaar ontwikkelings, zijn wij niet alleen professioneel bezig geweest met productie en verkoop van het netwerk van de roestvrij staaldraad, het netwerk van de polyesterdruk en het nylon netwerk van de het schermdruk, en ander product van druktoebehoren. Als de het Schermdruk Suqeegee, Rubberschuiverblad, Teflontransportband, Rolkader, het Kader van Sceen van de Aluminiumzijde, Drogend Rek, Overdrachtfilm etc.

   

  Wij hebben de Opdracht van Beste Kwaliteit, Geschikte Levering, Redelijke prijs en de Uitstekende Dienst in het doen van zaken met onze cliënten gevolgd. Wij hebben het lof van onze klant met goede kwaliteit en reputatie gewonnen. Wij heten u welkom oprecht om onze installatie te bezoeken en zouden goede zakelijke relatie op lange termijn met klantenhuis willen vestigen en in het buitenland.

   

  Hebei Reking Wire Mesh CO.,Ltd fabriek productielijn 0

   

  Hebei Reking Wire Mesh CO.,Ltd fabriek productielijn 1

   

  Hebei Reking Wire Mesh CO.,Ltd fabriek productielijn 2

   

  Hebei Reking Wire Mesh CO.,Ltd fabriek productielijn 3

   

Contactgegevens
Hebei Reking Wire Mesh CO.,Ltd

Tel.: 86--13333014783

Fax: 86-311-89635066

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)