CO. VAN HET DE DRAADnetwerk VAN HEBEI REKING, LTD

Het Netwerk van de het schermdruk & Filternetwerk met Roestvrij staal, Polyester en Nylon Material.Screen-Drukmateriaal

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis Over ons

Dienst

Certificaten
Van goede kwaliteit het netwerk van de het schermdruk voor verkoop
Van goede kwaliteit het netwerk van de het schermdruk voor verkoop
Ik ben online Chatten Nu

Hebei Reking Wire Mesh CO.,Ltd

1 2 3 4 5 6
Hebei Reking Wire Mesh CO.,Ltd Hebei Reking Wire Mesh CO.,Ltd Hebei Reking Wire Mesh CO.,Ltd Hebei Reking Wire Mesh CO.,Ltd Hebei Reking Wire Mesh CO.,Ltd Hebei Reking Wire Mesh CO.,Ltd
Fabriek workshop Kantoor collega ofice Kantoor

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Handelsmaatschappij
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : R & K
Aantal werknemers : 100~200
Jaarlijkse omzet : 1500000-5000000
Opgericht Jaar : 1997
Export pct : 70% - 80%

Reking heeft ISO9001 overgegaan: certificaat van het de kwaliteitsbeheersysteem van 2000 het internationale. Ons Hehuang-merkproduct heeft goed lof van onze klanten met betrouwbare kwaliteit en goede diensten, Geschikte Levering, Redelijke Prijs en de Goede Diensten gewonnen.

 

Het Rekingsbedrijf brengt in het meetapparaat voor stailess staaldraad, kon het niet alleen de treksterkte onderzoeken, het tarief om te knopen basicles is er andere fysica chiamctes, maar ook test het chemische ingrediënten accurete .such as chemische ingrediënt en de percenten voor soort ingrediënten van material.compare met G/B en de behoefte van de klanten door stricthy testen. Reking kon de producten met produceren populairder zou zijn door costomer, de dienst zijn bij de cliënten.

 

Reking heeft de beroemdste deskundige op het gebied uitgenodigd van het draadnetwerk aangezien de hoofdmachinist in ons bedrijf en Reking van het vermogen genieten om producten volgens klant-specifieke eisen te ontwikkelen. Reking heeft ongeveer Honderd mensen betrokken bij productonderzoek en ontwikkeling, terwijl meer dan 20 van die ingenieurs en professionele onderzoekmensen zijn. Reking is uitgerust met geavanceerd het testen instrument en materiaal om de kwaliteitscontrole van onze producten te waarborgen.

Reking heeft constante steun van onze klanten na het productiebeleid van Goede Kwaliteit & Gevestigde Reputatie gewonnen. Reking nodigt u uit cordially om onze fabrieken te bezoeken en zou zakelijke relatie op lange termijn met klantenhuis willen vestigen en in het buitenland.

 

Veelgestelde vragen

Hoe lang Reking in zaken is geweest en waar wordt u gevestigd?

 

Sinds opgericht in het jaar van 1997, is REKING ontwikkeld tot een opbrengst het veelvoudige de productiebedrijf van het draadnetwerk van een één enkel netwerk van de roestvrij staaldraad, Scherm van de polyesterdruk en de producten van de roestvrij staaldraad veroorzaakte.

 

Ons bedrijf die in Shijiazhuang wordt gevestigd en Fabriek die in de Industrieterreinstreek wordt gevestigd van de Provincie van Zuidenanping, het beroemde Land van het Draadnetwerk van China. Dit bedrijf heeft kapitaal van 15 miljoen RMB, een landgebied van 40.000 vierkante meters, een bouwgebied van 11.000 vierkante meters, en 1500 vierkante meters 1W-Rang schone workshops geregistreerd.

Wat zijn uw kantooruren?

De normale kantooruren zijn 8:00 AM aan 18:00 PM China Bejing Tijd. Wij hebben ook 24/7 fax, e-mail, en de voicemaildiensten.

 

Hoe behandelt u internationale vervoer?

 

Wij verschepen internationaal periodiek.

Tarifering: Voor grote verzendingen, kunnen wij CIF of FOB- bestemming volgens wisselkoers, RMB-Verandering USD citeren.

Termijnen: De betalingen moeten in de fondsen van de V.S. vooraf worden verricht tenzij andere regelingen op akkoord zijn gegaan. De koper is verantwoordelijk voor alle makelarijprijzen, belastingen, en heffingen. Wij kunnen betaling door Uitdrukkelijke, Telegrafische Overdracht of L/C. goedkeuren.

 

Opdrachtverklaring:

Als wereldmarktleider in de levering van het draadnetwerk, begrijpt Reking de behoefte onophoudelijk onze producten en diensten effectief om uit te voeren en te verbeteren.

Reking blijft zich op de behoeften en de eisen van zijn klanten concentreren om tevredenheid in het gebruik van onze producten te verstrekken om hun bedrijfsdoelstellingen te bereiken.

Beschadigd Verzendingsbeleid:

Gelieve te inspecteren uw Reking-verzending op ontvangstbewijs. Als het om het even welke externe schade toont, keur het goed slechts nadat de bestuurder van de schade op zowel zijn/haar als uw exemplaren van het leveringsontvangstbewijs nota heeft genomen en u hebt om een inspectie door de drager verzocht. Als op het openen van de verzending, u een tekort of een schade vindt, moet u om inspectie door de drager binnen 15 dagen na levering verzoeken of u zult uw recht opgeven een eis te maken.

Overmachtbeleid:

Reking zal niet aansprakelijk voor om het even welk vertraging in of stoornis van prestaties zijn die helemaal of gedeeltelijk uit overmacht voortvloeien, Arbeidsverstoringen, tekorten, onvermogen om product, voorraden, energie, of grondstoffen, strenge weersomstandigheden, of een andere omstandigheden te verkrijgen of voorbij de controle van Reking in het gedrag van zijn zaken te veroorzaken.

Steekproefbeleid:

Reking zal steekproeven voor uw het testen en inspectie verstrekken. De kosten voor steekproeven zijn per stuk plus het verschepen.

De steekproefgrootte is als volgt:

het netwerksteekproef van de roestvrij staaldraad: 10*10cm, de grootste grootte over A4-grootte.

Polyester en nylon netwerk: steekproefgrootte over 1m lengte aan 3m lengte.

 

Als u grotere stukken van materiaal nodig hebt, gelieve ons voor een citaat te contacteren.

U kunt steekproeven van om het even welk van ons vermeld netwerk selecteren. Het bevorderde UPS-verschepen is beschikbaar voor een extra last. onze koeriers normale koerier is SF-Uitdrukkelijke DHL, TNE, UPS, EMS, of uw provincie de speciale lijn, wij ook kan goedkeuren uw koerier schikt.

Wij leveren ook netwerkschijven, zoals het netwerkstuk (de ronde, vierkant, ringvormige driehoek, etc., OEM is aanvaardbaar).

 

Het het Schermproduct van Reking van de provincie pricer kan krijgen u snel citeert telefonisch. Om een e-mailcitaat voor roestvrij staal te krijgen schakelen het netwerk & de polyester product in: U zult materiaal, van de draaddiameter, van het netwerk, van de breedte, van de lengte en van de hoeveelheid enz. op vereiste moeten wijzen.

Contactgegevens
Hebei Reking Wire Mesh CO.,Ltd

Tel.: 86-311-85236281

Fax: 86-311-89635066

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)