CO. VAN HET DE DRAADnetwerk VAN HEBEI REKING, LTD

Het Netwerk van de het schermdruk & Filternetwerk met Roestvrij staal, Polyester en Nylon Material.Screen-Drukmateriaal

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Hebei Reking Wire Mesh CO.,Ltd

Certificaten
Van goede kwaliteit het netwerk van de het schermdruk voor verkoop
Van goede kwaliteit het netwerk van de het schermdruk voor verkoop
Ik ben online Chatten Nu

Hebei Reking Wire Mesh CO.,Ltd

1 2 3 4 5 6
Hebei Reking Wire Mesh CO.,Ltd Hebei Reking Wire Mesh CO.,Ltd Hebei Reking Wire Mesh CO.,Ltd Hebei Reking Wire Mesh CO.,Ltd Hebei Reking Wire Mesh CO.,Ltd Hebei Reking Wire Mesh CO.,Ltd
Fabriek workshop Kantoor collega ofice Kantoor

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Handelsmaatschappij
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : R & K
Aantal werknemers : 100~200
Jaarlijkse omzet : 1500000-5000000
Opgericht Jaar : 1997
Export pct : 70% - 80%

Sinds opgericht in het jaar van 1997, is REKING ontwikkeld tot een opbrengst het veelvoudige de productiebedrijf van het draadnetwerk van een één enkel netwerk van de roestvrij staaldraad, Scherm van de polyesterdruk en de producten van de roestvrij staaldraad veroorzaakte

.

Ons die bedrijf in Shijiazhuang wordt gevestigd en Fabriek in de Industrieterreinstreek wordt gevestigd van de Provincie van Zuidenanping, het beroemde Land van het Draadnetwerk van China. Dit bedrijf heeft kapitaal van 15 miljoen RMB, een landgebied van 40.000 vierkante meters, een bouwgebied van 11.000 vierkante meters, en 1500 vierkante meters 1W-Rang schone workshops geregistreerd.

 

Over meer dan 10 jaar ontwikkelings, zijn wij niet alleen professioneel bezig geweest met productie en verkoop van het netwerk van de roestvrij staaldraad, het Scherm van de polyesterdruk en roestvrij staaldraad. Maar ook veroorzaak ander draadnetwerk zoals Geplooid draadnetwerk, Gelast draadnetwerk, de omheining van het Draadnetwerk, Geperforeerd metaal, Glasvezelnetwerk, het verwerkte product van het Draadnetwerk en metaaldraad.

 

Wij hebben de visie van Beste Kwaliteit, Geschikte Levering, Redelijke Prijs en de Uitstekende Diensten in het doen van zaken met onze klanten gevolgd. Wij hebben schatten van onze klanten met goede kwaliteit en reputatie gewonnen. Wij heten u welkom oprecht om onze fabriek te bezoeken en zouden zakelijke relatie op lange termijn met klantenhuis willen vestigen en in het buitenland.

 

Contactgegevens
Hebei Reking Wire Mesh CO.,Ltd

Tel.: 86-311-85236281

Fax: 86-311-89635066

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)